Toaletari arbori, defrisari, tocare arbori
  • Defrişarea  arborilor  în declin biologic avansat, uscaţi în proporţie de 70-100%;
  • Ramurile mari de schelet uscate, începând cu Ø=20 cm se vor tăia etapizat prin fragmentare succesivă, de la vârf spre punctul de inserţie, segmentele lemnoase se  ancorează fiind coborâte cu ajutorul frânghiilor sau alte sisteme de susţinere pentru evitarea producerii de accidente de orice natură;
  • Se va continua cu defrişarea axului care se execută tot etapizat şi prin ancorare
  • După defrişarea integrală a arborelui se vor extrage rădăcinile cu atenţie pentru a nu fi afectate reţelele edilitare subterane, fundaţiile imobilelor, gardurilor împrejmuitoare, anexelor, etc.;

DEFRISAM ARBORI IN SIGURANTA

Taierile copacilor afectati, bolnavi, uscati sau care reprezinta un pericol pentru siguranta oamenilor se face etapizat prin fragmentare succesiva, astfel ca la final rezultatul va fi cel dorit, in conditii de maxima siguranta.

SERVICIILE NOASTRE SUNT PENTRU ORICE INALTIME

Indiferent de inaltimea la care lucram, profesionistii Spectrum Eco Construct sunt mereu pregatit sa faca fata si celor mai mari provocari.

IMPORTANT

Lucrarile de toaletare / defrisare ale arborilor se fac pe baza de aviz emis de PMB - Directia de Mediu, chiar daca arborii se afla in curtea personala. Singurele lucrari care se fac fara aviz sunt cele de indepartare a crengilor rupte / uscate si defrisarea arborilor putrezi/ uscati, care sunt in pericol de prabusire.

img_divider

Beneficii ale acestui serviciu

Defrisarea arborilor si arbustilor de pe terenul/gradina dvs reprezinta o operatiune complexa, care necesita multa atentie atat la inaltime cat si la nivelul solului.

 Indepartarea copacilor uscati si bolnavi de pe terenul/gradina dvs
  Servicii de defrisare copaci 100% sigure

Profesionistii echipei Spectrum Eco Construct sunt calificati pentru astfel de lucrari complexe de toaletari si nu numai!
Pentru ca stim cat de importante sunt utilajele in realizarea unei lucrari performante, lucram numai cu echipamente de ultima generatie!
Clientii nostri ne recomanda iar noi te invitam sa vezi o parte din lucrarile efectuate de echipa noastra, in galeria foto de aici!
Interesat de acest serviciu? Stabilim o intalnire
Call Now Button
Open chat
Doresc informatii