Toaletari arbori, defrisari, tocare arbori

Oferim sevicii de erbicidare terenuri, atat  pe suprafete mici cat si mari, de ordinul hectarelor.

Erbicidarea cu erbicid total distruge orice tip de buruiana cu care intra in contact, executandu-se numai in perioada de vegetatie, cand buruienile au inaltimea de 10 – 20 cm.

 

Daca buruienile sunt mai mari de 20 cm, acestea trebuie defrisate si erbicidate dupa ce cresc la inaltimea optima. Efectele erbicidului se vad la aproximativ 10 – 14 zile de la erbicidare.

Erbicidul nu are efect asupra semintelor din sol. Desi omoara buruienile care exista deja, acesta nu elimina riscul de reaparitie a lor, dar prin tratamentul repetat cu erbicid (2-3 ori / an) acestea se vor rari.

Pe suprafete mici erbicidul se aplica cu ajutorul atomizorului iar pe suprafete mari se realizeaza cu ajutorul instalatiei de stropit.

img_divider

Beneficii ale acestui serviciu

Fie ca vorbim despre un teren sau o pasune, erbicidarea terenului ca o lucrare de intretinere a terenului si in combaterea buruienilor este o lucrare absolut necesara si a carei neefectuare se pedepsete cu amenda, conform legii.

  Costul de erbicidare al vegetatiei este mai mic decat cel de defrisare.
  In urma erbicidarilor repetate, buruienile se raresc, nemaiajungand la maturitate, cand formeaza seminte din care apar noi plante.

Prin erbicidare planta se usuca in totalitate, atat partea aeriana cat si radacina, spre deosebire de defrisare, cand radacina ramane in sol, din aceasta formandu-se o noua planta.

Call Now Button
Open chat
Doresc informatii