Toaletari arbori, defrisari, tocare arbori

Toaletarea arborilor reprezinta o lucrare tehnica de specialitate dendrologică care are drept scop controlul evoluţiei arborilor, prin reducerea sau suprimarea anumitor părţi dintr-un arbore, scurtarea ramurilor cu o poziţie defectuoasă sau care prejudiciază clădirile/reţelele aeriene din jur/indicatoare rutiere, eliminarea ramurilor uscate sau care prezintă despicături, răni mecanice, cu rolul de a stimula creşterea sau înflorirea,  crearea unei forme decorative, echilibrarea arborilor, regenerarea lor cât şi menţinerea  acestora în starea de siguranţă.

 

Lucrari efectuate in siguranta

Lucrarile de toaletari copaci se realizeaza in deplina siguranta datorita faptului ca din echipa noastra fac partea doar alpinisti utilitari calificati in domeniu.

Dupa toaletarea copacilor, puteti opta pentru serviciul de tocare a crengilor cu tocator profesional si evacuarea acestora de pe teren.

 

Evacuare deseuri lemnoase

Evacuam materialul lemnos rezultat din toaletari / defrisari arbori. Mai multe detalii despre acest serviciu.

 

IMPORTANT

Lucrarile de toaletare / defrisare ale arborilor se fac pe baza de aviz emis de PMB - Directia de Mediu, chiar daca arborii se afla in curtea personala. Singurele lucrari care se fac fara aviz sunt cele de indepartare a crengilor rupte / uscate si defrisarea arborilor putrezi/ uscati, care sunt in pericol de prabusire.

Toaletari copaci cu nacela
Toaletari copaci in Bucuresti
   
Toaletare copaci cu nacela / PRB
Toaletare copaci cu nacela / PRB

img_divider

Beneficiile acestui tip de serviciu

Toaletarea arborilor reprezinta un serviciu indispensabil daca iti dorest o gradina sau o alee frumoasa, fara de care peisajul ar fi unul dezolant.

 Siguranta marita dupa toaletare
  Un aspect mai placut al copacului
  Stimuleaza cresterea, echilibrarea si regenerarea

 

Profesionistii echipei Spectrum Eco Construct sunt calificati pentru astfel de lucrari complexe de toaletari si nu numai!
Pentru ca stim cat de importante sunt utilajele in realizarea unei lucrari performante, lucram numai cu echipamente de ultima generatie!
Clientii nostri ne recomanda iar noi te invitam sa vezi o parte din lucrarile efectuate de echipa noastra, in galeria foto de aici!
Interesat de acest serviciu? Stabilim o intalnire
Call Now Button
Open chat
Doresc informatii