Oferim servicii de tundere sau desființare a iederii crescuta pe garduri sau ziduri, în funcție de dorința beneficiarului.
Iedera este o planta care oferă un aspect plăcut atunci când ''imbraca" o casa, un perete sau un gard. Sunt situații în care iedera crescuta necontrolat devine invazivă și poate crea diverse probleme - poate creste peste jgheaburi, infundandu-le, poate deteriora tencuiala de pe clădiri, tine umezeala, favorizează apariția țânțarilor, viespilor și a altor insecte vara. Creșterea excesiva, necontrolata determina îngreunarea plantei care se poate desprinde de pe suportul pe care este crescuta, putând produce pagube.

Pentru a evita aceste situații neplăcute, iedera trebuie tunsa periodic, fiind o planta care se regenerează rapid, recapatandu-si aspectul plăcut imediat ce intra în vegetație.

Lucrările de tuns sau defrișat iedera se realizează cu alpiniști utilitari, nacela, scara, în funcție de situație, utilizând diverse ustensile ( foarfeci, mașini de tuns gard viu sau drujbe).

img_divider

Call Now Button
Open chat
Doresc informatii